Din köpkorg
Din köpkorg är tom
besok_oss_header1.jpg

Kom på besök!

Skulle en dag bland härliga blommor, grönskande plantor och trendig inredning göra gott? Kom på besök till Sunds Trädgård!

Sunds

Trädgårdscenteret

Räkna med att det tar en stund att gå igenom hela trädgårdscentret. Avdelningarna är flera både inom- och utomhus och vi satsar på att bygga upp vackra installationer för att höja upplevelsen!

Barnen fascineras ofta av den porlande lilla dammen utomhus. Ute finns också en stor sandlåda med leksaker och inne i blomsterhuset lekhörnan "Kid's Garden".

» Sunds på kartan
» Läs mer om Trädgårdscentret
besok_oss_cafeet_2.jpg

Var ska man äta?

Du och ditt resesällskap kan dricka kaffe och äta smått salt och sött i vårt trädgårdscafé Café Olea. I Jakobstads centrum finns ett stort utbud olika restauranger - allt från asiatiskt och vegetariskt till husmanskost och pizza - fråga oss så tipsar vi!

Dessutom rekommenderar vi restaurang Strandis i vacker skärgårdsmiljö, läs mer här:
» Kustens 3 pärlor

besok_oss_cafeet.jpg

Kommer ni som grupp?

Hör gärna av dig i förväg om ni vill komma som en hel grupp på besök! För grupper på över 15 personer kan vi arrangera guidning och, om så önskas, trädgårdsinspirerad catering.

Ring om du har frågor!
06 781 3200

besok_oss_rosenlund.jpg

Vad annat kan man titta på i Jakobstad?

För den trädgårdsintresserade bjuder Jakobstad på flera utflyktsmål! Inne i centrum finns Rosenlunds prästgård med Aspegrens trädgård, som är grundad på 1700-talet och en av Finlands äldsta bevarade prostträdgårdar.
» Aspegrens trädgård och Rosenlund

I Skolparken i Jakobstads centrum finns nästan tusen olika växtarter, flera verkliga rariteter. Mitt i parken finns en fiskdamm och vindlande, stenbelagda stigar för barnen att utforska.
» Skolparken

Trädgårdscentret i bilder

01020304050607
Dela