Din köpkorg
Din köpkorg är tom

Nyheter och erbjudanden i e-postlådan!

Det händer mycket på Sunds!
Vill du vara den som först av alla får information om nyheter, händelser och erbjudanden?

Fyll i formuläret, så får du vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* obligatoriska fält
På vilket språk? *

Sunds Trädgård kommer att använda informationen du här delger för att kunna inspirera dig med nyheter och marknadsföring via vårt nyhetsbrev. Vänligen klicka i rutan nedan för att godkänna detta:

Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbreven eller genom att kontakta oss på info@sunds.fi. Vi hanterar dina personuppgifter med respekt. Som tjänst för nyhetsbreven använder vi MailChimp, som är registrerat i USA. Detta innebär att dina personuppgifter sparas utanför EU. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter i företaget, vänligen besök vår webbplats www.sunds.fi.

Genom att klicka "Beställ" nedan, godkänner du att vi och MailChimp, i enlighet med deras integritetspolicy och villkor, får hantera dina personuppgifter för vårt nyhetsbrevsutskick.

Kom ihåg att bekräfta!

Vänligen notera, att du kommer att få ett mail med en bekräftelselänk från vår e-posttjänst MailChimp. Beställningen är inte aktiv förrän du har klickat på bekräftelsen. Detta är till för att säkerställa, att det faktiskt är du som har beställt nyhetsbrevet.

Dela