Din köpkorg
Din köpkorg är tom
Vaculyft-PM_header.jpg

Vaculyft - Snabb och smidig hantering av marksten

Ergonomi och ekonomi är viktiga faktorer också inom grönanläggningsbranschen. VACULYFT läggningsmaskinerna förkortar stenläggningstiden och underlättar de tunga skedena i stenläggningsarbetet.

Ergonomisk

Intresset för marksten ökar i stadig takt. Beroende på material och storlek kan stenarna väga t.o.m. upp till 100 kg styck.

VACULYFT är enkel att använda och möjliggör smidiga lyft av plattor, kantstenar, natursten, säckar eller andra material vid stensättningen. I utbudet finns flera olika versioner av maskinen för olika användningsområden. Eftersom VACULYFT ger bättre ergonomi minskar den också risken för arbetsskador.

Ekonomisk

När du använder läggningsmaskin kan du få både ekonomisk och ergonomisk nytta. VACULYFT förkortar anläggningstiden och gör att arbetet löper snabbare och smidigare. När arbetet går som en dans är både kunden, arbetstagarna och arbetsgivaren på gott humör.

Fem olika modeller

Det finns fem olika modeller av VACULYFT. Klicka på länken nedan för att läsa mer om dem eller ladda ner pdf-broschyren.

Vaculyft maskiner broschyr [673966 B]


  » Ladda ner Vaculyft-broschyren här
(Observera att kontaktuppgifterna i broschyren gäller svenska tillverkaren, för demonstration och mer information i Finland, se nedan)

Vill du veta mer?

Sunds Trädgård är svenska Vaculyfts återförsäljare i Finland.
Ta kontakt, så berättar vi mera!
Det är också möjligt att komma och bekanta sig med maskinerna i användning innan du gör köpbeslutet.

Kontaktperson: Judit Sund
050 300 8059
judit.sund@sunds.fi

Dela