Din köpkorg
Din köpkorg är tom
stamkundskortet-bild.jpg

Stamkund: meddela din e-postadress!

Från och med mars har vi ändrat upplägget för våra stamkundserbjudanden. Förmånsrabatterna vid inköp fortsätter som tidigare, men i stället för månatliga erbjudanden blir systemet mer mångsidigt och flexibelt.

I ett par års tid har vi på Sunds erbjudit våra stamkunder månatliga rabatter på aktuella produkter. Det här har varit uppskattat bland kunderna, men de långa tidsintervallerna har varit lite begränsande.

Därför frångår vi månadslånga erbjudanden och börjar istället med mer flexibela erbjudanden för stamkunder. Det här ger oss bättre möjlighet att ge er stamkunder erbjudanden på mer varierande produkter. Liksom tidigare strävar vi till att erbjudandena alltid gäller kvalitativa produkter, som dessutom är högaktuella för årstiden!

STAMKUND: Meddela oss din e-postadress

Fr.o.m. år 2018 skickar vi inte längre ut information till våra stamkunder per post. För att vi ska kunna ta kontakt med dig vid behov, eller hålla dig underrättad vid viktiga händelser (t.ex. stamkundsgåvan vid julen) behöver vi därför få din e-postadress och/eller telefonnummer.

» Anmäl din e-postadress här!

NYTT: Stamkundserbjudandena gäller också dig som beställt vårt nyhetsbrev

Nytt för i år är att stamkundserbjudandena nu också gäller dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev! En rabattkupong följer med i nyhetsbreven, visa den i kassan!

Beställ nyhetsbrev!

Vi meddelar om rabatterna liksom tidigare på vår hemsida, på sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas hem till din e-postadress, så om du inte redan är prenumerant lönar det sig att beställa nu! Enklaste sättet att hålla sig uppdaterad!
» Beställ på vårt nyhetsbrev!

Vill du bli stamkund hos Sunds?

Fyll i formuläret i våra butiker eller här på webben:
» Bli stamkund hos Sunds!

Dela